Referenties

Harry Blaak

Owner, Snoei Tuinmaterialen Bleiswijk BV
Ik heb Aad leren kennen als iemand die de kunst verstaat om mij te leren omgaan met zowel zakelijke als persoonlijke conflict situaties. Daarin stelt hij steeds centraal wat je rol in een conflict is en hoe de situatie aanvoelt. Met eenvoudige modellen leert hij je hoe je zo kunt reageren op voorkomende situatie waarbij je zelf centraal blijft staan en niet meegezogen wordt in het conflict. Mede door zijn coaching heb ik mijzelf beter leren kennen en neem ik nu bewuster beslissingen en maak keuzes die passen bij mijn gevoel. 

Bram Dijkshoorn
Editor in Chief Internet & Mobile at ABN AMRO Bank
Aad only needed one short but intense preparatory meeting to create an excellent team building programme for my team. The day was an enormous success. The team was very enthusiastic and they learned a lot in a pleasant, almost playful way – an unforgettable day, also thanks to the fact that Aad is a very inspiring trainer.

Janneke Nolten
Hoofd financiële administratie Woonbron
Dag Aad,
Zeker ook met dank aan jou: ik heb een andere baan bij een kleine corporatie in Barendrecht als senior financiën. Ik heb tijdens de beide gesprekken die ik er gevoerd heb veel gehad aan de gesprekken met jou en wat je voor me hebt opgeschreven over de houding en mijn uitgangspunt voor zo’n gesprek.
Nogmaals, dank.
Met vriendelijke groet,
Janneke Nolten