Training Klanttevredenheid

De training Klanttevredenheid geven wij om medewerkers binnen een organisatie Klanttevredenheids Training LogiCChangebewust te maken wat het effect is als je tevreden klanten hebt. Maar ook wat de impact is in de organisatie als je op de juiste manier je klant weet te bedienen.

Tevreden klanten leveren meer omzet op, betrokkenheid en binding. Deze klanten worden dan ook automatisch ambassadeurs van uw bedrijf en geven met een mooie overtuiging uw naam graag door aan derden waardoor uw klantenkring verder zal groeien. Daarnaast is het effect dat medewerkers meer betrokken raken bij uw bedrijf en de ervaring leert zelfs dat zij daarna effectiever zullen zijn.

Wat leren u medewerkers?
Medewerkers worden meegenomen in de wereld van de klant en worden getraind waardoor de klant ervaart serieus genomen te worden, tevreden is en heel graag wil terugkomen.

Voor wie?
Alle medewerkers in de organisatie die met klanten te maken hebben. Deze training is ook uitermate geschikt voor medewekers die uitsluitend te maken hebben met interne klanten!

Duur van de training?
1 dag in 2 dagdelen.