Training Doelen stellen

Training Doelen Stellen LogiCChangeOm effectief te functioneren in verschillende professionele rollen en situaties, is het belangrijk om te weten wat je wilt bereiken! Je kunt immers pas echt verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en de situatie als je weet waar je naar toe wilt.

Met deze training leren wij je door je wensen, doelen en verlangens te onderscheiden van je beperkingen en moeilijkheden. Je krijgt inzichten en tools hoe je je verlangens kunt omzetten in concrete, realistische doelen en gewenste resultaten.

Voor wie?

  • Deze training is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft om weer richting te geven aan zijn/haar leven zowel privé als zakelijk.
  • De training is bijzonder praktisch opgezet. In een constante interactie met de deelnemer bouwt de trainer de training op. Door direct toepasbare inzichten veranderen belemmerende overtuigingen en geven nieuwe vaardigheden onmiddellijk meer grip.
  • Door de opbouw van de training krijgt de deelnemer voldoende gelegenheid binnen zijn eigen capaciteiten en leerstijl het geleerde toe te passen en eigen te maken.

 

Duur van de training?
1 dag in 2 dagdelen.